Zloženie, užívanie, účinky

Sonnentor Alfalfa BIO 120 g Výhonky alfalfa sú semená lucerny a v chuťou pripomínajú žeruchu, ale sú jemnejšie, používajú do šalátov, polievok a ako obloha na chleba. Zloženie: alfalfa - semená lucerny bio (Medicago sativa) Návod na použitie: doba namáčanie: 6 - 8 hodín, potom prepláchnuť vodou. Doba klíčenie: 2 dni v tme, potom 2 - 4 dni na svetle. Ideálna teplota: 18 - 20 ° C, 2 x denne preplachovať. Pred konzumáciou odporúčame ešte raz opatrne umyť teplou vodou. Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke - inak zhorknú. Alfalfa BIO sú semienka k nakličovániu.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Sonnentor Alfalfa BIO 120 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy