Sens cvrččia múka 100 g
Vysoký obsah železa a vápnika obsahuje cvrččí proteín, ktorý je rovnako kvalitný ako proteín z hovädzieho alebo rybieho mäsa a navyše je plný vitamínov B12, železa alebo vápnika. Na jeho výrobu je oproti hovädziemu potrebné 12x menej krmiva, 100x menej skleníkových plynov alebo 2000x menej vody. Neprekonateľná výživa udržateľným spôsobom. Vyskúšajte jedlo budúcnosti!
Ako používať Sens proteínový prášok na varenie a pečenie?
Niektorí ho síce nazývajú cvrččia múka, ale tento proteínový prášok nie je náhradou bežnej pšeničnej múky. Pokojne ho ale pri pečení s múkou zmiešaj alebo ho pridajte do akéhokoľvek receptu. Cvrččí proteín posunie vaše obľúbené jedlá o level vyššie, dodá im bielkoviny, vitamín B12 a bioaktívne železo. Začnite napríklad so smoothies, palacinkami, sušienkami, muffinmi, bábovkou alebo omeletou.
Ako chutí Sens proteínový prášok na varenie a pečenie?
Cvrččí prášok má neutrálnu chuť. Dodá síce vášmu jedlu veľa hodnotných živín, ale výslednú chuť jedla nejako neovplyvní. Samotný ho ale jesť neodporúčame.
Zloženie: Cvrček domáci (Acheta domesticus) 100 %.
Môže obsahovať stopy sóje a mäkkýšov.
Pridaj lyžicu cvrččieho proteínového prášku do tvojho obľúbeného receptu a nabombi ho bielkovinami, vitamínom B12 a železom.
Viac informácií ...