Manolita šošovica drobnozrnná 500 g
Strukoviny sú zdrojom bielkoviny, vlákniny a minerálov. Prirodzeným spôsobom regulujú trávenie a majú celkovo pozitívny vplyv na ľudský organizmus.
Pri varení si udržuje tvar, preto je vhodná ako príloha alebo do šalátov. Pred varením sa nemusí namáčať. Je vhodná aj na klíčenie. Je bohatá na bielkoviny a má nízky glykemický index.
Návod na prípravu: Šošovicu preberieme, prepláchneme, vložíme ju do hrnca so studenou vodou, privedieme k varu a varíme pod pokrievkou cca 15 - 20 minút domäkka "na skus". Osolíme až po uvarení. Môžeme ochutiť kurkumou, saturejkou, alebo majoránom. Pre zvýraznenie chuti môžeme šošovicu povkapkať citrónom.
Krajina pôvodu: USA
Strukoviny sú zdrojom bielkoviny, vlákniny a minerálov. Strukoviny patria bezpochyby na váš stôl.
Viac informácií ...