Labeta Makovec bez lepku zmes 500 g
Pre vás všetkých, ktorí milujete mak, tu máme skvele namiešanú bezlepkovú zmes na makovec pre celiakov. Lahodný a vláčny múčnik plný maku vás na vlne nostalgie vráti do detstva.
Príprava: Obsah vrecka, 3 vajcia, 150 ml oleja, 120 ml vody šľaháme 2–3 minúty do hladkého cesta. Na tukom vymastený a bezlepkovou múkou vysypaný plech rovnomerne rozotrieme cesto. Pečieme pri teplote 160 °C po dobu 20–25 minút. Pred vypnutím skontrolujeme špajľou, či je makovec prepečený. Po vychladnutí môžeme ozdobiť citrónovou alebo čokoládovou polevou.
Zloženie: Mak modrý mletý termostabilizovaný 26%, ryžová múka, cukor, kukuričná múka, zemiakový škrob, kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), sušené odstredené mlieko , zahusťovadlo: guma guar, jedlá
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Máte radi tradičný makovec, ale z nejakého dôvodu nemôžete lepok? S touto bezlepkovou zmesou si ho hravo pripravíte.
Viac informácií ...