LABETA Chlieb slnečnicový bezlepkový 500 g
(78%)
LABETA Chlieb slnečnicový bezlepkový 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

LABETA Chlieb slnečnicový bezlepkový 500 g Pripravte si domáci chlieb bez lepku, so slnečnicovými semienkami. V balení je pridané už aj droždie, takže na vás zostáva len pridať vodu. Chlieb môžeme upiecť v domácej pekárni alebo v rúre. Zmes neobsahuje lepok ani žiadne iné alergény. Zloženie: zemiakový škrob, ryžová múka, slnečnicové semienko 9%, kukuričná múka, kukuričný škrob, sušené droždie (pekárske droždie, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá soľ, zahusťovadlo: guma guar, rasca, cukor, rastlinná vláknina, farbivo: amoniakový karamel, kyselina citrónová. Návod na prípravu: Oba sáčky zmiešame, pridáme 380 ml vlažnej vody. Elektrickým hnetačom v mise vypracujeme cesto, ktoré vložíme do vymastenej a bezlepkovú múkou vysypanej chlebíčkovej (alebo menšie tortovej) formy a necháme v teple 60-75 minút kysnúť. Pečieme pri teplote 170-180 ° C asi 60 minút. Príprava v domácej pekárni: Do domácej pekárne nalejeme 380 ml vlažnej vody (nepoužívajte vody viac ako odporúčané množstvo, cesto pri miešaní redne). Nasypeme zmes na chleba, pridáme sušené droždie a zapneme program s dobou trvania cca 2 hodiny (Rýchly, Sprint, Glutén free pod.). Odporúčame po zamiešaní cesto zo strán stiahnuť stierkou k stredu. Pekáreň zaistí zamiešanie, vykysnutie a upečenie chleba bez vašej pomoci. Či už v rúre alebo v domácej pekárni, slnečnicový chlieb bez lepku si pripravíte jednoducho doma.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s LABETA Chlieb slnečnicový bezlepkový 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy