Labeta Bábovka bez lepku zmes 400 g
Milujete tú chvíľu, keď vojdete do kuchyne vašej babičky a miestností sa line nádherná vôňa čerstvo upečenej bábovky? Tak teraz môžete vašu babičku tromfnúť a to vďaka špeciálnej zmesi na výbornú bábovku, ktorú pre vás Labeta namiešala z prirodzene bezlepkových surovín. Pokiaľ navyše pridáte vodu namiesto mlieka máte ju aj bez laktózy.
Do zmesi stačí pridať 3 vajcia, olej a vodu alebo mlieko.
Príprava: Obsah vrecka zmiešame s 3 vajcami, 150 ml oleja a 175 ml vody alebo mlieka. Šľaháme 3 - 4 minúty. Do vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej formy nalejeme cesto a pečieme pri 160 ° C 45 - 50 minút. Prepečenie bábovky odskúšame špajľou. Príprava v domácej pekárni: Do nádoby na pečenie nalejeme 150 ml oleja, 175 ml vody alebo mlieka, pridáme 3 vajcia a nasypeme zmes. Nastavíme program DORT a necháme miešať 5 - 7 minút. Odporúčame po zamiešaní cesto zo strán stiahnuť stierkou do stredu formy a vybrať metly. Prepneme na program svetlé pečenie a pečieme 1 hodinu.
Zloženie: Kukuričný škrob, sacharóza, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou , kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá soľ, aróma, farbivo: kurkumín.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Túto bezlepkovú bábovku si hravo pripravíte, stačí pridať pár základných ingrediencií a už sa môžete tešiť na lahodnú pochúťku.
Viac informácií ...