Zloženie, užívanie, účinky

Iswari Ľan hnedý 250 g Ľanové semienko existuje v hnedej alebo zlatej variante, medzi ktorými nie je žiadny podstatný nutričné ​​rozdiel. Ľanové semienko je bohatým a obľúbeným zdrojom nenasýtených mastných kyselín omega 3. Ľan rovnako obsahuje Ligníny (fytoestrogény), je bohatý na vlákninu a minerály (vápnik, horčík, železo, fosfor, selén, zinok, meď). Hnedý ľan od Iswari je predávaný už ako mletý. Rozomletý ľan poskytuje telu možnosť naplno využiť všetky nutričné ​​látky, ktoré u celého ľanu iba prejdú tráviacim traktom. Ak si doma melieme ľan pred jeho použitím, jeho trvanlivosť je pomerne nízka (max. 3 týždne v chladničke). Oproti tomu priemyselne mletý ľan len spracovaný špeciálnym postupom za studena, pri ktorom nie sú vylúčené tuky a preto mletý ľan vydržia bez žltnutiu cca 9 mesiacov. V každom prípade odporúčame skladovať ho v chladničke, čím jeho trvanlivosť predĺžite. Bohužiaľ od 14. 12. 2012 podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 nesmieme uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie - preto Vás prosíme, aby ste si vyhľadal vplyv látok obsiahnutých vo ľanu na ľudské zdravie sami z verejne dostupných zdrojov. Ďakujeme za pochopenie! Zloženie: 100% bio ľan hnedý Bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a vlákninu. Je zdrojom množstvo minerálov.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Iswari Ľan hnedý 250 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy