Hami 4 600 g
Hami pokračovacia mliečna dojčenská výživa 4 má lahodnú chuť a vďaka jedinečnému zloženiu s OptiNutri dodáva dieťatku potrebné živiny, aby malo energiu na nové dobrodružstvá. Potravina by mala tvoriť iba súčasť zmiešanej a vyváženej stravy malého dieťaťa.
Príprava: 1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (pozri tabuľku) vlejte do vysterilizovanej liekovky. 2. Do fľaštičky s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (pozri tabuľku). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. 3. Dôkladne zmes vo fľaštičke premiešajte. 4. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte.
Dávkovanie: 100 ml pokračovacieho mlieka Hami 4 (90ml prevarenej vody + 3 zarovnané odmerky prášku) = 264 kJ (63 kcal). 1 zarovnaná odmerka = 4,7 g prášku Presné množstvo mlieka pre vaše dieťatko vám poradí pediater.
Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), galaktooligosacharidy 4,47 % (z mlieka), fosforečnan vápenatý fruktooligosacharidy 0,3 %, citronan hořečnatý, chlorid draselný, citronan sodný, kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, inositol, síran železnatý, síran zinečnatý, D-pantothenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, antioxidant: askorbylpalmitát, nikotinamid , riboflavín, tiamín hydrochlorid, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadión, D-biotín, kyanokobalamín.
Upozornenie: Mlieko spotrebujte do 2 hodín od jeho prípravy. Nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, nerovnomerné ohriatie môže spôsobiť obarenie. Nikdy nepridávajte viac odmeriek, než je uvedené v návode, ani čokoľvek iné.
Pokračovacia mliečna dojčenská výživa pre deti od ukončeného Má jedinečnú prebiotickú vlákninu GOS/FOS.
Viac informácií ...