GRIZLY Yaminy Cícer v horkej čokoláde 250 g
(80.4%)
GRIZLY Yaminy Cícer v horkej čokoláde 250 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Yaminy Cícer v horkej čokoláde 250 g Spojili sme sily, a hlavne chute so spevákom Pavlom Calltom a predstavujeme vám historicky prvú kombináciu chrumkavého cíceru a lahodnej horkej čokolády. Prvé myšlienky na toto netradičné spojenie napadli Pavla v Paríži, keď v noci po prílete zaháňal hlad s plechovkou cíceru v ruke. Zistil, že niečo podobné ako cícer v čokoláde na trhu doposiaľ chýba a spoločne s bratom Danielom sa rozhodli toto voľné miesto zaplniť. Na začiatku cesty k vytúženej chrumkavej dobrote stáli rôzne kulinárske pokusy s cícerom, ktoré oboch bratov nakoniec zaviedli až k nám do GRIZLY. A pretože máme radi výzvy, dali sme hlavy dohromady a výsledkom je prvý pražený cícer v horkej čokoláde! Sme zvedaví, ako vám bude chutiť.  Prečo chcieť GRIZLY Yaminy cícer v horkej čokoláde? ✅ netradičné spojenie chutí praženého soleného cíceru a čokolády ✅ obsahuje radu antioxidantov Nezabudnite vyskúšať tiež ďalšie príchute z dielne GRIZLY Yaminy – ochutnať môžete cícer v mliečnej, bielej alebo karamelovej čokoláde.   Zloženie: horká čokoláda 62 % (kakaová hmota, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátory: sójový lecitín, polyglycerolpolyricinoleát; vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), pražený solený cícer 38 % (cícer, voda, soľ). Obsah kakaovej sušiny v čokoláde min. 70 %. Môže obsahovať stopy arašidov a škrupinových plodov. Krajina výroby: Česká republika Skladovanie: Skladujte pri stabilnej teplote 20 °C, chráňte pred priamym slnečným svetlom. Úplne prvé spojenie chrumkavého cíceru a lahodnej horkej čokolády! Vyskúšajte túto chutnú desiatu od speváka Pavla Calltu. Vyplatí sa ju mať po ruke, keď máte na niečo chuť.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Yaminy Cícer v horkej čokoláde 250 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy