GRIZLY Vločky ražné BIO 500 g
(80.6%)
GRIZLY Vločky ražné BIO 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Vločky ražné BIO 500 g Vlastnosti a výhody: Ražné vločky vznikajú lisovaním zrna raže ozimného. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v ďaka veľmi nízkemu obsahu tukov je táto kombinácia skvelým základom zdravej výživy. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu docení predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Použitie: Vločky sú ideálnym základom zdravé a vyvážené raňajky, skvele poslúži aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Dajú sa pridávať do jogurtu, na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly. Skvelé sú aj dezerty a ovocné koláče z vločiek. Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok. Dá sa s nimi skrátka vykúzliť mnoho zdravých a chutných pokrmov. Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medvedom ;Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našem magazíne. Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky Zloženie: Ražné vločky* 100%. *SK-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Nemecko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. GRIZLY Ražné vločky predstavujú kvalitný zdroj sacharidov s nízkym glykemickým indexom. Sú skvelé ako základ vyvážené raňajky.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Vločky ražné BIO 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy