GRIZLY Vločky ražné BIO 500 g
Vlastnosti a výhody: Ražné vločky vznikajú lisovaním zrna raže ozimného. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v ďaka veľmi nízkemu obsahu tukov je táto kombinácia skvelým základom zdravej výživy.
Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu docení predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Použitie: Vločky sú ideálnym základom zdravé a vyvážené raňajky, skvele poslúži aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Dajú sa pridávať do jogurtu, na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly. Skvelé sú aj dezerty a ovocné koláče z vločiek. Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok. Dá sa s nimi skrátka vykúzliť mnoho zdravých a chutných pokrmov.
Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medvedom ;Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našem magazíne.
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky
Zloženie: Ražné vločky* 100%. *SK-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
GRIZLY Ražné vločky predstavujú kvalitný zdroj sacharidov s nízkym glykemickým indexom. Sú skvelé ako základ vyvážené raňajky.
Viac informácií ...