GRIZLY Vlašské orechy v horkej čokoláde 500 g
Vlašské oriešky sú neodmysliteľne späté s vianočným časom, a hlavne s prípravou cukroviniek. Avšak pozor! Vlašské oriešky chutia rovnako dobre aj na jar, v lete alebo na jeseň! Zvlášť keď sú navyše obalené v lahodnej horkej čokoláde. Zásoby takejto dobroty sa rozhodne oplatí mať doma po celý rok, nielen v zime. Poznáte to sami, chute na sladké skrátka nikdy nespia. A pretože sme si toho dobre vedomí, rozhodli sme sa vlašské orechy v horkej čokoláde baliť rovno do 500g balenia. Môžete si tak kedykoľvek odsypať do misky len tak na chuť alebo s nimi vylepšiť napríklad raňajkovú kašu. Oriešky tiež nájdu svoje miesto v batohu na výlet, v školskej aktovke alebo v pracovnej taške. Pokiaľ orechom v čokoláde všeobecne ťažko odolávate, čomu úplne rozumieme, odporúčame ešte vyskúšať napríklad mandle v mliečnej čokoláde so škoricou alebo kešu v horkej čokoláde. Prípadne zostaňte verní vlašským orieškom a vyberte si ich tradičnú verziu.
Prečo chcieť GRIZLY vlašské oriešky v horkej čokoláde:
✅ rýchla a chutná desiata
✅ skvelé len tak na chuť alebo ako prísada do rannej kaše
✅ ideálny darček pre milovníkov orechov a čokolády
Zloženie: horká čokoláda 78 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, rastlinné tuky: palmový olej a olej z maslovníka, mliečny tuk, emulgátory: E322, E476; prírodná aróma, sušené mlieko), jadrá vlašských orechov 21 %, leštiaca tapiokový škrob, cukor, leštiaca látka: šelak). V horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 38 %. Vedľa kakaového masla obsahuje čokoláda rastlinné tuky.
Alergény: Obsahujú mlieko a škrupinové plody (vlašské orechy). Môžu obsahovať stopy arašidov, iných škrupinových plodov, sezamu, sóje a lepku.
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste.
Balenie: znovuuzatvárateľný obal
Vlašské oriešky sú neodmysliteľne späté s vianočným časom, a hlavne s prípravou cukroviniek. Avšak pozor! Vlašské oriešky chutia rovnako dobre aj na jar, v lete alebo na jeseň! Zvlášť keď sú navyše obalené v lahodnej horkej čokoláde.
Viac informácií ...