GRIZLY Sweets Zmes na linecké koláčiky bezlepkové 400 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Bezlepková zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), cukor múčka, citrónová kôra, vanilkový prášok, zahusťovadlo (xantánová guma).
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou zmesou na lahodné linecké koláčiky je vianočné pečenie jednoduché, rýchle a samá radosť. Základom na linecké je kvalitná zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako sú ryžová, zemiaková, kukuričná, pohánková a tapioková múka. Všetko je už nachystané na pridanie masla a žĺtkov a následné pečenie. Linecké koláčiky chutí ako domáce vďaka receptúre bez farbív, aróm a iných neprirodzených prímesí.
bez lepku
Domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka
kvalitné suroviny
Bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí, ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
Vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept: Na prípravu cesta potrebujete tieto tekuté suroviny:
200 g masla
2 žĺtky
Zmes vsypte do misy a pridajte zmäknuté maslo a 2 žĺtky. Dôkladne premiešajte a spojte v kompaktnú hmotu. Nechajte odležať v chladničke ideálne cez noc. Potom cez fóliu vyvaľkajte na doske posypanou bezlepkovou múkou a vykrajujte tvary. Pečte na 160 ° C teplovzduch cca 15 minút. Linecké by malo mať zlatistú farbu. Nechajte úplne vychladnúť, až potom zbierajte z plechu.
GrizlyTip: Akonáhle linecké vykrojíme, vložte plech znovu do chladničky cca na 20 minút. Linecké bude lepšie držať svoj tvar. Bezlepkové pečivo je vždy lepšie upiecť trochu viac než menej, je potom menej krehké. Upečené koláčiky vložte cez noc do chladničky a až potom plňte a zdobte.
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie. Je tvorcom celého radu Grizle Sweets a zároveň je jej tvárou.
Linecké koláčiky je pre väčšinu domácností základom vianočného pečenia. Dokonale premyslená receptúra zmesi od renomovanej cukrárky zaručí, že ľahko dosiahnete perfektný výsledok aj napriek špecifiká bezlepkového pečenia.
Viac informácií ...