GRIZLY Sweets Makovník bezlepkový, so zníženým obsahom cukru 520 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Mak mletý, samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda), zahusťovadlo (xantánová guma)), cukor, erytritol, citrónová kôra, vanilka.
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera.
Vlastnosti a výhody: Základom zmesi na bezlepkový makovník je český mak a kvalitná bezlepková múka vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako je ryžová, zemiaková, kukuričná a pohánková múka, tapioka a jedlá sóda. Zmes, okrem toho, že je bezlepková, tiež obsahuje erytritol , ktorý znižuje v Makovníku pomer cukru. Zmes je pripravená na premiešanie s tekutými ingredienciami (s vajcami, mliekom a olejom) a následné pečenie. Hotový múčnik chutí ako domáci.
bez lepku
domáca receptúra vytvorená renomovanou cukrárkou
kvalitné suroviny
bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept:
Doba prípravy: 5 minút, pečenia: 45 minút.
Na prípravu Makovníka ešte potrebujete tieto tekuté ingrediencie:
2 vajcia
80 ml oleja
350 ml mlieka
Do väčšej misy vsypte obsah sáčku. Pridáme vajcia, olej a mlieko a dôkladne premiešajte. Vlejte do vopred pripravenej vymastenej a vysypanej kruhové formy s priemerom 20 cm a pečte na 160 ° C cca 50 minút. Potom ešte teplé pocukrujte.
Grizly Tip: Makovník chutí skvele s citrónovou polevou. Tú pripravíte tak, že zmiešate 2 lyžice horúcej vody, 2 lyžice citrónovej šťavy a postupne prisypeme 200 g cukru múčka a vymiešame do hladkej polevy.
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastné inovácie. Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou.
Upečte bezlepkový makovník vytvorenou receptúrou od renomovanej cukrárky. Zmes je úplne bez farbív a aróm a prísad, ktoré by ste pri bežnom domácom pečení nepoužili. Výsledný múčnik má lahodnú poctivú chuť.
Viac informácií ...