GRIZLY Sweets Čokoládové muffiny bezlepkové 2 x 340 g
(80%)
GRIZLY Sweets Čokoládové muffiny bezlepkové 2 x 340 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Sweets Čokoládové muffiny bezlepkové, 2 x 340 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu Zloženie: Samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda), zahusťovadlo (xantánová guma)), cukor, nasekaná belgická horká čokoláda (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma) 15%, kakao 10%, erytritol, sóda, prášok do pečiva. Krajina výroby: Česká republika Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera. Vlastnosti a výhody: Balenie obsahuje 2 rovnaké vrecúška na 2 porcie muffinov (dohromady oba sáčky zmesi vystačí na 24 ks lahodných muffinov). Základom zmesi na čokoládové muffiny je kvalitná bezlepková zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako je ryžová, zemiaková, kukuričná a pohánková múka, tapioka a jedlá sóda. Múka vo vyváženej kombinácii s ostatnými surovinami a luxusnou belgickou čokoládou je zmesou už pripravenou na premiešanie s tekutými ingredienciami (s cmarom, vajcami a olejom) a následné pečenie. Hotové muffiny chutia domácky a poctivo. bez lepku so zníženým obsahom cukru s belgickou čokoládou domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka kvalitné suroviny bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate v balení nájdete 2 oddelené zmesi na 2 porcie muffinov vyrobené čerstvo v Českej republike Recept: Na prípravu jednej porcie muffinov (cca 12 ks) potrebujete na 1 vrecúško zmesi na pečenie: 2 vajcia 2 lyžice oleja 180 ml cmaru Obsah vrecúška zmiešajte s cmarom, vajcami a olejom, dôkladne premiešajte. Rozlejte do foriem na muffiny a pečte na 160 ° C (horný a spodný ohrev) cca 25 minút. GRIZLY Tip: Čokoládové muffiny môžete ozdobiť tvarohovým krémom a posypať strúhanou čokoládou. Vyšľahajte 250 g plnotučného tvarohu spolu so 100 g šľahačky a práškovým cukrom podľa chuti. Vychladnuté muffiny môžete obohatiť o čerstvé ovocie (napr. Banán) a zdobiť pripraveným krémom. Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie. Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou. Pripravte si poctivé bezlepkové muffiny behom pár minút. Zmes na čokoládové muffiny je bez lepku, s kvalitnou belgickou čokoládou, bez aróm a farbív a podľa receptúry od renomovanej cukrárky. Hotový dezert očarí nielen svojou chuťou, ale aj textúrou a vôňou.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Sweets Čokoládové muffiny bezlepkové 2 x 340 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy