GRIZLY Sweets Brownies bezlepkové, so zníženým obsahom cukru 685 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Belgická horká čokoláda (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), cukor, samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda) , zahusťovadlo (xantánová guma)), erytritol.
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera.
Vlastnosti a výhody: Balenie obsahuje 2 očíslované sáčky. Základom zmesi na bezlepkové brownies je super kvalitná belgická čokoláda od známej značky Callebaut. Zmes, okrem toho, že je bezlepková, tiež obsahuje erytritol , ktorý znižuje v brownies pomer cukru. Zmes je pripravená na premiešanie s tekutými ingredienciami (s vajcami a maslom) a následné pečenie. Hotový múčnik chutí ako domáci.
bez lepku
s belgickou čokoládou
domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka
kvalitné suroviny
bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept:
Na prípravu brownies ešte potrebujete tieto tekuté suroviny:
4 vajcia
250 g masla
Maslo vložte do hrnca a rozpustite na nízkom stupni ohrevu. Potom pridajte obsah sáčku č. 1 a za občasného miešania rozpustíme v masle. Zmes potom odstavte a nechajte vychladnúť na izbovú teplotu. Vo veľkej mise v kuchynskom robote alebo ručne vyšľahajte do hustej krémovej peny 4 vajcia. Potom do peny prilejte rozpustenú zmes a vsypte sáčok č. 2. Zľahka avšak dôkladne premiešajte. Nakoniec vlejte na plech vyložený papierom na pečenie o rozmeroch cca 40x20 cm. Pečte na 140 ° C asi 40 minút. Potom nechajte vychladnúť.
Grizly Tip: Brownies chutí najlepšie vychladené. Dajte celý plech aspoň na 2 hodiny do chladničky, potom múčnik nakrájajte a môžete podávať s vanilkovou zmrzlinou a malinami.
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie. Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou.
Vláčne brownies s belgickou čokoládou bez lepku sú úžasnou lahôdkou. Ich receptúru vytvárala renomovaná cukrárka a hotový dezert z poctivých surovín chutí božsky.
Viac informácií ...