Grizly šošovica čierna Beluga 1000 g
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k lososovi či hydine, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok.
Príprava: Šošovicu preberieme, prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, privedieme k varu a varíme pod pokrievkou cca 25 - 30 min. Môžeme osoliť aj v priebehu varenia, ochutiť kurkumou, saturejkou alebo majoránom.
Krajina pôvodu: Kanada
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov a stromových orechov.
Tento luxusný druh strukoviny vyniká rýchlou prípravou a jemne orieškovou chuťou. Drobné zrnká po uvarení výborne držia tvar.
Viac informácií ...