Grizly šošovica červená polená 1000 g
Tým z vás, ktorí sa šošovici bránia preto, že ich nebaví čakať, až sa namočí, je dobré zdôrazniť, že jej červená varianta sa nenamáča a jej príprava vám teda nezaberie žiadny čas navyše. Jej možná veľmi prekvapivou vlastnosťou je tá, že varením mení svoju farbu na tmavo žltú. Na jej skvelých vlastnostiach to však nič nemení. Je jednoducho stráviteľná, obsahuje bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerálne lá;
Červená šošovica by vám v špajze nikdy nemala chýbať. Pokiaľ ju máte po ruke, rýchlo vykúzlite hŕbu chutných a zdravých receptov. Výborná je nátierka, a ak vám zostane, pridajte ovsené vločky, okoreňte, tvarujte karbonátky, smažte na oleji alebo pečte v rúre. Môžete ju pridať do leča alebo do zeleninovej polievky. Výborná je krémová polievka z mrkvy a červenej šošovice.
Krajina pôvodu: Kanada, Rusko, Česká republika, Ukrajina
Šošovica červená je veľmi obľúbeným druhom šošovice a viete prečo? Pretože nepôsobí nadúvanie a jej príprava na rozdiel od iných strukovín veľmi rýchla.
Viac informácií ...