GRIZLY Slivky lyofilizované prach a zlomky 50 g
Krásne chrumkavé, mrazom sušené slivky chutia takmer ako čerstvé a vo forme prachu a zlomkov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a dezertov. Zlomky lyo sliviek si navyše vychutnáte po celý rok, pretože vďaka špeciálnemu procesu sušenia hlbokým mrazom nestratili nič zo svojej typickej ;Ak máte slivky naozaj radi, určite nezabudnite ochutnať tradičné lyofilizované slivky v XXL balení alebo klasické jemné sušené slivky bez konzervantov.
Prečo chcieť GRIZLY lyo slivky prach a zlomky:
✅ bez pridaného cukru
✅ šetrne sušené mrazom
✅ skvelá prísada do jogurtu, kaše alebo rôznych dezertov
Vedeli ste, že…
…lyofilizácia je proces sušenia hlbokým mrazom pri veľmi nízkej teplote a tlaku? Dochádza tak k vysušeniu prirodzene obsiahnutej vody, a preto je lyofilizované ovocie také chrumkavé. Navyše si v maximálnej možnej miere zachová svoju pôvodnú farbu, chuť, vôňu a všetky výživové hodnoty.
GRIZLY TIP ⬇️
Plno zaujímavostí o mrazom sušenom ovocí nájdete v našom článku. Tak si ho neváhajte prečítať.
Zloženie: slivky lyofilizované 100 %
Krajina pôvodu: Srbsko
Skladovanie: Skladujte pri teplote 2–25 °C pri maximálnej vlhkosti 70 %.
Krásne chrumkavé, mrazom sušené slivky chutia takmer ako čerstvé a vo forme prachu a zlomkov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a dezertov.
Viac informácií ...