GRIZLY Slivky lyofilizované prach a zlomky 50 g
(81.6%)
GRIZLY Slivky lyofilizované prach a zlomky 50 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Slivky lyofilizované prach a zlomky 50 g Krásne chrumkavé, mrazom sušené slivky chutia takmer ako čerstvé a vo forme prachu a zlomkov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a dezertov. Zlomky lyo sliviek si navyše vychutnáte po celý rok, pretože vďaka špeciálnemu procesu sušenia hlbokým mrazom nestratili nič zo svojej typickej ;Ak máte slivky naozaj radi, určite nezabudnite ochutnať tradičné lyofilizované slivky v XXL balení alebo klasické jemné sušené slivky bez konzervantov. Prečo chcieť GRIZLY lyo slivky prach a zlomky: ✅ bez pridaného cukru ✅ šetrne sušené mrazom ✅ skvelá prísada do jogurtu, kaše alebo rôznych dezertov   Vedeli ste, že… …lyofilizácia je proces sušenia hlbokým mrazom pri veľmi nízkej teplote a tlaku? Dochádza tak k vysušeniu prirodzene obsiahnutej vody, a preto je lyofilizované ovocie také chrumkavé. Navyše si v maximálnej možnej miere zachová svoju pôvodnú farbu, chuť, vôňu a všetky výživové hodnoty. GRIZLY TIP ⬇️ Plno zaujímavostí o mrazom sušenom ovocí nájdete v našom článku. Tak si ho neváhajte prečítať. Zloženie: slivky lyofilizované 100 % Krajina pôvodu: Srbsko Skladovanie: Skladujte pri teplote 2–25 °C pri maximálnej vlhkosti 70 %. Krásne chrumkavé, mrazom sušené slivky chutia takmer ako čerstvé a vo forme prachu a zlomkov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a dezertov.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Slivky lyofilizované prach a zlomky 50 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy