GRIZLY Ríbezle čierne lyofilizované 50 g
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocia si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v ;
Administratívne zaradenie: Sušené jednodruhové ovocie
Zloženie: Lyofilizované čierne ríbezle 100%
Môže obsahovať stopy lepku a arašidov.
Krajina pôvodu: Nemecko, Poľsko
Skladovanie: Skladujte v suchu a tme, pri teplote 15 - 18 ° C.
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Čierne ríbezle sú najzdravšou odrodou všetkých ríbezlí.
Viac informácií ...