GRIZLY Mandľová múka extra jemná 1000 g
Mandľová múka je jedna z najobľúbenejších surovín bezlepkového peč;Vyrába sa z lúpaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle obsahujú bielkoviny, nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerálne lá;
Použitie: Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, toriet, koláčikov, krémov a ;Môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko, domáci marcipán alebo obľúbené makarónky. Múka je vhodná pre sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak sa dá čiastočne nahradiť bežnou múkou.
Zaujímavé recepty a nápady na pečenie tiež nájdete v našom magazíne.
Administratívne zaradenie: Suché škrupinové plody
Zloženie: Jadra lúpaných mandlí najemno mleté 100%
Krajina pôvodu: USA, Španielsko
Skladovanie: Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Znovuuzavíratelný PP obal alebo vakuované v PP obale (behom prepravy môže dôjsť k rozvakuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu)
Mandľová múka je vyrobená z lúpaných mandlí, ktoré sú namleté do veľmi jemnej konzistencie. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či zcela bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete vyrobiť aj výborné domáce makarónky.
Viac informácií ...