GRIZLY Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g
(83.2%)
GRIZLY Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g Neobvyklé spojenie chutí a výnimočný gurmánsky zážitok. Presne tak by sa dala charakterizovať rada orechových krémov by Palo Sekerka, do ktorej patrí aj jemný mandľový krém s čučoriedkami a andalimanským korením. Palo Sekerka je špičkový slovenský kuchár, ktorý varil v parížskej michelinskej reštaurácii. Po návrate domov na Slovensko sa pustil do nových výziev – napríklad do vedenia netradičných kurzov varenia alebo do tvorenia neobvyklých receptúr pre orieškové krémy. A pretože v Grizly čas od času radi robíme veci trošku inak, spoločne s Palom sme sa pustili do práce a výsledkom je výnimočná rada orechových krémov by Palo Sekerka. Postupne z nej môžete ochutnať hneď tri úplne skvostne chutiace orieškové kré; Jedným z nich je jemný krém z pražených mandlí, ochutený mrazom sušenými čučoriedkami, prachom z lyofilizovaných malín, bielou čokoládou, a hlavne exotickým andalimanským korením, ktoré pochádza z okolia sopečného jazera Toba v Indonézii. Čím je špecifické? Predovšetkým svojou vôňou! Každému môže pripomínať niečo iné, pre Pala sú to hlavne čučoriedky s korením a mix citrusov s lesným ovocím. Práve odtiaľto pramení inšpirácia pre kombináciu andalimanu s bielou čokoládou, malinovým prachom a mrazom sušenými čučoriedkami. Sladkosť čokolády dokonalo vyvažuje kyslosť a vôňa citrusov. Toto proste musíte vyskúšať na vlastnej koži. Ako hovorí jedno staré múdro, chuť sa nedá opísať, tá sa musí zažiť. Tak smelo do ; Prečo chcieť GRIZLY mandľový krém s andalimanským korením: ✅ súčasťou chuťovo výnimočnej rady orechových krémov by Palo Sekerka ✅ vyladená receptúra pražených mandlí, lyofilizovaných čučoriedok, malín a andalimanského korenia ✅ bez palmového oleja ✅ skvelý len tak na chuť, prípadne ako jedlý darček pre vašich blízkych   GRIZLY by Palo Sekerka Hlavná myšlienka tejto výnimočnej rady orechových krémov je výzva. Výzva priniesť nové, neobvyklé chute do už tak skvele chutiacich krémov. Rovnako ako my v Grizly si Palo myslí, že chuť je v jedle to najdôležitejšie. A práve preto vám spoločne s Palom prinášame tri jedinečne orieškové krémy a dúfame, že sa vám ich neobvyklými príchuťami trafíme do noty. Každý krém má v sebe totiž korenie, ktoré ho robí špecifickým. Nech už to je andaliman z Indonézie, čierne korenie Tellicherry z Indie, miso pasta alebo vietnamská škorica.            Zloženie: pražené jadrá mandlí 48,2 %, biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín; prírodná vanilková aróma), lyofilizované čučoriedky 4,5 %, prach z lyofilizovaných malín, andalimánske korenie 0,8 % Môže obsahovať stopy arašidov a iných škrupinových plodov. Krajina výroby: Česká republika Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Neobvyklé spojenie chutí a výnimočný gurmánsky zážitok. Presne tak by sa dala charakterizovať rada orechových krémov by Palo Sekerka, do ktorej patrí aj jemný mandľový krém s lyofilizovanými čučoriedkami, prachom z lyofilizovaných malín, bielou čokoládou a exotickým andalimanským korením.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy