GRIZLY Kukuričné vločky 1000 g
Vlastnosti a výhody: kukuričné vločky vznikajú lisovaním zŕn kukurice. Patrí medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné ;
Použitie: S kukuričnými vločkami môžete vykúzliť veľa zdravých pokrmov. Na raňajky odporúčame vločky zaliať horúcim mliekom alebo vodou a nechať odstáť asi 5 minút. Výborne doladíte chuť pridaním škorice alebo kakaa, čerstvého alebo sušeného ovocia a orechov, môžete ešte dosladiť medom, džemom alebo javorovým sirupom. Kukuričné vločky ešte môžete zmiešať s jogurtom, použiť na zahustenie polievok, alebo z nich urobiť kašu.
Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne.
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky
Zloženie: Vločky kukuričné 100%
Krajina pôvodu: Ukrajina
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuovaný v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu).
Kukuričné vločky majú žltú farbu a výraznú typickú kukuričnú vôňu a chuť. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny.
Viac informácií ...