GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g
Kakaová hmota je vlastne 100% horká čokoláda. Nie nadarmo je preto základnou zložkou pri výrobe kvalitnej čokolády – čím viac percent kakaovej hmoty čokolády obsahuje, tým je jej chuť viac horká. Hmota vzniká namletím starostlivo vybranej zmesi kakaových bôbov, ktoré rastú v centrálnej a južnej Amerike a na Madagascare. Obsahuje až 54% kakaového masla a vyniká výraznou chuťou. Kakaovú hmotu si samozrejme môžete vychutnať len tak, dobrým nápadom je jej pridanie do jogurtov, ovsených kaší, sladkých dezertov alebo múčnikov.
Prečo chcieť GRIZLY 100% kakaovú hmotu:
✅ skvelá na varenie a pečenie
✅ dá sa využiť na prípravu kvalitnej domácej čokolády
✅ oživenie zdravých raňajok – hodí sa do müsli, kaše alebo jogurtu
GRIZLY TIP ⬇️
Pokiaľ v kuchyni radi skúšate stále niečo nové, pustite sa do výroby domácej horkej čokolády! Budete potrebovať iba kakaové maslo, prírodné sladidlo (napr. trstinový cukor) a spomínanú kakaovú hmotu. Pamätajte na to, že čím viac kakaového masla použijete, tým bude čokoláda jemnejšia a tekutejšia. Záleží na vás a vašej chuti experimentovať s pomermi kakaovej sušiny a cukru. Odporúčame pomer voliť podľa toho, koľko percent by podľa vás výsledná domáca čokoláda mala mať. Držíme palce, nech sa čokoládový experiment vydarí!
Zloženie: kakaová hmota 100%
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie: Skladujte v suchu, pri teplote max. 18 °C.
Kakaová hmota je vlastne 100% horká čokoláda. Vzniká namletím starostlivo vybrané zmesi kakaových bôbov, ktoré rastú v centrálnej a južnej Amerike a na Madagaskare, a vyniká výraznou chuťou.
Viac informácií ...