GRIZLY Ghi prepustené maslo BIO 500 ml
Ghí čiže prepustené maslo alebo tiež šmelc je čistý mliečny tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda a vznikajúca pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôň;GHI má veľmi vysoký bod vzplanutia, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto vlastnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu.
Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Použitie: Ghi má veľmi podobné využitie ako klasické maslo. Skvele sa hodí na základy polievok, omáčok a jíšek. Môžete ho použiť pri restovanie zeleniny, alebo ním pokrmy naopak na záver potrieť, na zjemnenie chuti. Ghi si môžete vziať so sebou aj keď cestujete, pretože ho nie je nutné uchovávať v chladničke.
Administratívne zaradenie: Maslo - čistý maslový tuk
Zloženie: Bezvodný maslový tuk * 99,5%
* CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Sklenená dóza so skrutkovacím viečkom.
Čistý mliečny tuk, ktorý sa pripravuje pomalým prepúšťaním masla. Vzniká tak čistý tuk, ktorý má maslovú vôňu a je bez laktózy.
Viac informácií ...