GRIZLY Ghí prepustené maslo 500 ml
Ghí čiže prepustené maslo alebo tiež šmelc je čistý mliečny tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda a vznikajúca pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo. Výsledným produktom je naozaj čistý tuk, ktorý má žltú farbu a lahodnú maslovú vôň;GHI má veľmi vysoký bod vzplanutia, ktorý sa pohybuje okolo 240 ° C. Tejto vlastnosti je dosiahnuté práve vďaka tomu, že pri prepúšťaní masla sú odstránené všetky jeho prímesi. Pri pečení alebo smažení tak nedochádza k prepaľovaniu.
Použitie: Ghí má veľmi podobné využitie ako klasické maslo. Skvele sa hodí na základy polievok, omáčok a jíšek. Použijte ghi pri restovanie zeleniny, alebo ním pokrmy naopak na záver potrieť, na zjemnenie chuti. Ghi si môžete vziať so sebou aj keď cestujete, pretože ho nie je nutné uchovávať v chladničke.
Administratívne zaradenie: Maslo - čistý maslový tuk
Zloženie: Bezvodný maslový tuk 99,5%
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Sklenená dóza so šroubovacím viečkom.
Naše ghíčko je vyrábané z českého masla. Je dôkladne vyškvarené na výživovo bohatý tuk, ktorý má vysoký dymový bod a dlhú dobu trvanlivosti.
Viac informácií ...