Zloženie, užívanie, účinky

Grizly Fazuľa Pinto 1000 g Administratívne zaradenie: strukovina Zloženie: Fazuľa Pinto 100% Krajina pôvodu: Kanada, Ukrajina Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: U nás sa stretávame predovšetkým so semenami fazule obyčajnej, ktorá sa pestuje v mnohých odrodách, ich semená sa líšia farbou, tvarom a veľkosťou. Najčastejšie môžeme nájsť tieto druhy fazule: biele drobné a veľké jumbo, čierne, čierne oko, červené, adzuki, mungo a ďalšie. Fazuľe sú bohaté na kvalitné rastlinné ;Fazuľa sa tiež pestujú na struky či klíčky, ktoré však radíme do zeleniny. Použitie: Pred kuchynskou úpravou je nutné fazuľe vopred namočiť do vody aspoň na 8 hodín (ideálne cez noc). Potom vodu vylejeme, fazuľe prepláchneme a varíme v novej vode asi 45 minút. Pre zníženie nadýmavosti odporúčame ešte pridať bylinky ako napríklad: saturejku, rasca, fenikel, kurkumu, koriander alebo majoránku. Fazuľe je možné tiež naklíčiť, čím ešte zvýšime stráviteľnosť kvalitných rastlinných bielkoví;Z fazule môžeme tiež vyrobiť chutné pasty alebo zaujímavé šaláty. Hodí sa do polievok, omáčok alebo ako zdravá príloha. Pinto fazuľa najčastejšie uvidíme v mexickej zmesi s ryžou v kukuričné ​​tortilly. Viac informácií o strukovinách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne. Pinto sú stredne veľké hnedo žíhané fazuľe. Majú výraznú až pikantnú chuť a múčnu konzistenciu. Sú obľúbené hlavne v Mexickej kuchyni a USA. Ponúkajú kvalitnú dávku bielkovín a sacharidov.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Grizly Fazuľa Pinto 1000 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy