GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g
(79%)
GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie Zloženie: Mungo fazuľa * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Taliansko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Klíčky fazuliek mungo majú chuť podobnú čerstvému hrášíčené semienka obohatí každý jedálniček a okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok. Použitie: Naklíčené semienka fazule mungo môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie. Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru). V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 3-5 dní. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 1-3 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C. Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu. Klíčky fazuliek mungo majú chuť podobnú čerstvému hrášíčené semienka obohatí každý jedálniček a okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy