GRIZLY Červené ríbezle lyofilizované prach a zlomky 50 g
Chrumkavé lyofilizované ríbezle sme rozdrvili na prach a zlomky, ktoré vo vašej kuchyni nájdu široké uplatnenie. Napríklad ako prísada do rôznych sladkých krémov, dezertov alebo domácich limonád. Hodia sa tiež do kaší alebo jogurtov, ktorým dodá krásnu červenú farbu. Zlomky lyo ríbezlí môžete používať pokojne celý rok, pretože vďaka špeciálnemu procesu sušenia hlbokým mrazom nestratili nič zo svojej typickej ríbezľovej chuti. Ak by ste okrem ríbezľového lyo prachu zatúžili aj po mrazom sušených červených ríbezliach v tradičnej forme, nie je problém, máme ich pre vá;
Prečo si vybrať GRIZLY lyo červené ríbezle prach a zlomky:
✅ neobsahujú pridaný cukor
✅ šetrne sušené mrazom
✅ široké využitie v kuchyni
Vedeli ste, že…
…lyofilizácia je proces sušenia hlbokým mrazom pri veľmi nízkej teplote a tlaku? Dochádza tak k vysušeniu prirodzene obsiahnutej vody, a preto je lyofilizované ovocie také chrumkavé. Navyše si v maximálnej možnej miere zachová svoju pôvodnú farbu, chuť, vôňu.
GRIZLY TIP ⬇️
Plno zaujímavostí o mrazom sušenom ovocí nájdete v našom článku. Tak si ho neváhajte prečítať.
Zloženie: červené ríbezle lyofilizované 100 %
Krajina pôvodu: Poľsko
Skladovanie: Skladujte pri teplote 2–25 °C pri maximálnej vlhkosti 70 %.
Chrumkavé lyofilizované ríbezle sme rozdrvili na prach a zlomky, ktoré vo vašej kuchyni nájdu široké uplatnenie. Napríklad ako prísada do rôznych sladkých krémov, dezertov alebo domácich limoná;
Viac informácií ...