GRIZLY Červené ríbezle lyofilizované 50 g
Sušené bobule červených ríbezlí sú balené do PP obalu a sú zavakuovány, tak aby bol produkt uchovaný chrumkavý a pekne sladko-kyselýl
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu ako v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
Viac informácií ...