GRIZLY Černice lyofilizované prach a zlomky 50 g
Mrazom sušené černice sú nielen chrumkavé, ale aj výnimočne dobré. Vo forme prachu a kúskov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a dezertov. Zlomky lyo černíc si vychutnáte po celý rok, pretože vďaka špeciálnemu procesu sušenia mrazom nestratili nič zo svojej typickej sladkokyslej chuti.
Prečo chcieť GRIZLY lyo černice prach a zlomky:
✅ zdroj vlákniny – 100 g lyo černíc obsahuje 29,5 g vlákniny
✅ šetrne sušené mrazom
✅ skvelá prísada do jogurtu, kaše alebo rôznych dezertov
Vedeli ste, že…
…lyofilizácia je proces sušenia hlbokým mrazom pri veľmi nízkej teplote a tlaku? Dochádza tak k vysušeniu prirodzene obsiahnutej vody, a preto je lyofilizované ovocie také chrumkavé. Navyše si v maximálnej možnej miere zachová svoju pôvodnú farbu, chuť a vôňu.
GRIZLY TIP ⬇️
Plno zaujímavostí o mrazom sušenom ovocí nájdete v našom člá;Tak si ho neváhajte prečítať.
Zloženie: černice lyofilizované 100 %
Krajina pôvodu: Srbsko
Skladovanie: Skladujte pri teplote 2–25 °C pri maximálnej vlhkosti 70 %.
Mrazom sušené černice sú nielen chrumkavé, ale aj výnimočne dobré. Vo forme prachu a kúskov ich môžete využiť hneď na niekoľko spôsobov – hodia sa do jogurtu, kaše, ako prísada do domácich limonád, smoothie alebo do sladkých krémov a ;
Viac informácií ...