GRIZLY Belgická mliečna čokoláda Arriba 500 g
Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky
Zloženie: Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota (Ekvádor), sušené odtučnené mlieko, emulgátory: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
Min. %: Kakaa: 39% (33,9% kakaové maslo a 6,6% odtučnené kakao); mlieka: 25,5% (5,2% mliečny tuk a 20,3% sušené odtučnené mlieko); tuku: 39,1% (33,9% kakaové maslo a 5,2% mliečny tuk)
Krajina pôvodu: Belgicko
Certifikát: Kosher
Výrobca: Callebaut
Trvanlivosť: 18 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: Skladujte v čistom a suchom prostredí v teplotách 12 - 20 ° C
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Grizly mliečna čokoláda je vyrobená z kakaa Nacional z oblasti povodia rieky Guayas. Príbeh Arriba sa datuje až do 19. storočia: jedného dňa narazil švajčiarsky výrobca čokolády cestujúcich po rieke Guayas v Ekvádore na jedinečné druhy kakaa. Toto kakao, odroda Nacional s jedinenčou arómou, bolo rýchlo pomenované Arriba podľa oblasti povodia, kde bolo vypestované. Dodnes je odroda Nacional pestovaná v oblasti Arriba veľmi vyhľadávaným druhom kakaa, pričom ťaží z výnimočne intenzívnej kakaovej chuti s komplexnou arómou.
Mliečna čokoláda Arriba odhaľuje intenzívne telo praženého kakaa s hojnosťou sladkých karamelových tónov a jemnými ovocnými podtónmi. Arriba chutí výborne ako taká aj v párovaní s jemne kyslými zložkami, s jemne praženými zložkami, ako je jemná káva a jemné bylinkové zložky. Je vynikajúca na výrobu tyčiniek a tabuliek, napriek tomu môže byť použitá aj v širokom rozsahu, od dochucovania ganache po peny, krémy alebo omáčky.
Mliečna čokoláda s intenzívnym kakaovým telom a praženými tónmi, bohato smotanovými a sladkými karamelovými tónmi s ovocnými náznakmi. ... Už ste na ňu dostali chuť?
Viac informácií ...