GRIZLY Belgická karamelová čokoláda 500 g
Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky
Zloženie: Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušené odtučnené mlieko, pálený cukor 1,5%, emulgátory: sójový lecitín, aróma, paprikový extrakt, prírodná vanilková aróma
Min. %: Kakaa: 31,1% (30,1% kakaové maslo a 2,5% odtučnený kakaový prášok); mlieka: 25,7%; tuku: 31,7% (30,1% kakaové maslo a 7% tuk z mlieka)
Krajina pôvodu: Belgicko
Výrobce: Callebaut
Trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: Skladujte v čistom a suchom prostredí v teplotách 12 - 20 ° C
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Lahodné spojenie mliečnej čokolády a karamelu pohladí Vaše zmysly. Karamelové kôstky kombinujú bohatosť mliečnej čokolády s čistým karamelom. Konečným výsledkom je dekadentne lahodná mliečna čokoláda s bohatým tónom zlatohnedého karamelu.
Našu karamelovú čokoládu maškrťte len tak samotnú alebo spracúvajte podobne, ako bežnú mliečnu čokoládu: rozpúšťanie, temperovanie a chladenie prebieha presne rovnakým spôsobom. So svojou štandardnou tekutosťou môžete čokoládu použiť pre tvarové odlievanie, polievanie, dochucovanie pien a krémov alebo pre vytváranie ozdôb. Pre párovanie odporúčame kombinovať túto karamelovú čokoládu s podobnými príchuťami, ako je napr. Morská soľ, rás el Hanout alebo lieskový oriešok, alebo s kontrastnými príchuťami, ako je napr. Mučenka jedlá, limetka, zelené jablko atď.
Štedro smotanová mliečna čokoláda s lahodnou chuťou skutočného karamelu výborne poslúži len tak samotná na chuť alebo na polievanie, namáčanie či dochucovanie Vašich kulinárskych výtvorov.
Viac informácií ...