GRIZLY Belgická biela čokoláda Velvet 500 g
(79.6%)
GRIZLY Belgická biela čokoláda Velvet 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Belgická biela čokoláda Velvet 500 g Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky Zloženie: Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko,   emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma Min. %: Kakaa: 33,1% (kakaové maslo); mlieka: 21,9% (6,3% mliečny tuk a 16,6% sušené odtučnené mlieko); tuku: 40,9% (34,6% kakaové maslo a 6,3% mliečny tuk) Krajina pôvodu: Najmä západoafrickej kakaové bôby, väčšinou odroda Forastero Trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby Výrobca: Callebaut Skladovanie: Skladujte v čistom a suchom prostredí v teplotách 12 - 20 ° C Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Najzamatovejšia a najsmotanovejšia biela čokoláda tejto rady len s náznakom sladkosti. Táto vzácna biela čokoláda sa nikdy neželajú, ale prinesie mäkké potešenie chuti čerstvého mlieka s ľahkými náznakom sladkosti. V ústach zanecháva bohatý a smotanový pocit, bez toho aby tento pocit oťažela. Velvet je ideálny pre akékoľvek párovanie, môžete vyskúšať: nezvyklé korenie, ako napr. Grécky šafran, alebo napríklad prekvapujúce ovocie. Jemne mäkký charakter tejto bielej čokolády nechá rozoznieť všetky príchuti. Použitie: Velvet sa vyznačuje štandardnou tekutosťou a funguje v širokej rade použitia: tvarové odlievanie, polievanie, dochucovanie, poťahovanie atď., Zakaždým dosiahnete dokonalých konečných výsledkov. Bohatý smotanový pocit v ústach a intenzívnu chuť čerstvého mlieka s jednoduchým náznakom sladkosti.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Belgická biela čokoláda Velvet 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy