GRIZLY Arašidy pražené solené 500 g
Vlastnosti a výhody: Arašidy alebo plody podzemnice olejnej sú v skutočnosti strukovinou a sú príbuzné fazuliam, šošovke a sóji, hoci ju u nás radíme medzi oriešky. Svoj pôvod majú v Južnej Amerike. Z arašidov sa okrem toho, že sa pražia a soľou, aby mali čo najlahodnejšiu chuť, tiež vyrába arašidové maslo, olej (je veľmi obľúbený vďaka tomu, že sa prepaľuje až vo veľmi vysokých teplotách), rastlinný proteín alebo múka. Arašidy sú všeobecne veľmi bohaté na bielkoviny, vlákninu, tuky a skrývajú v sebe aj množstvo dôležitých látok.
Použitie: Na arašidoch pražených a solených si môžete pochutnávať len tak alebo ich pridať do vlastného ovocno-orieškového mixu. Pokiaľ milujete sladko slanú chuť, odporúčame arašidov pridať do dezertov, rozomlieť do maslovej konzistencie a vyrobiť si vlastné arašidové maslo alebo použiť na pečenie a do omáčok.
Administratívne zaradenie: Suché škrupinové plody
Zloženie: arašídy loupané pražené, slunečnicový olej, jedlá sů;Môže obsahovať stopy škrupinových plodov.
Krajina pôvodu: Argentína
Skladovanie: Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste.
Arašidy pražené solené (tiež arašidy alebo podzemnice olejná) sú bohaté na kvalitné rastlinné bielkoviny, vlákninu a tuky.
Viac informácií ...