GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g
Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie
Zloženie: Alfalfa *, rukola *, žerucha *, pór *
* CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Semienka alfalfa, rukoly, žeruchy a póru sú dokonalou zmesou na spoločné klíčenie. Jedná sa o skvelú kombináciu chutí.
Alfalfa, alebo lucerna, je klíčkom s mierne nasládlou chuťou. Klíčky žeruchy majú ľahko štipľavú chuť. Klíčky póru sú význačné svojou sladkastou cibulovou chuťou.
Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok.
Použitie: Naklíčené semienka lucerny, rukoly, žeruchy a póru môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie.
Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru). V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 4-6 dní. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 2,5-5 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C.
Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu.
Ľahko pikantné kombinácia štyroch semienok na spoločné klíčenie vás očarí chuťou.
Viac informácií ...