GRIZLY 29% Biela čokoláda 500 g
Vlastnosti a výhody: Bielu čokoládu vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Obsahuje vysoké percento kakaového masla. Ten je úplne výnimočným rastlinným tukom vylisovaným z kakaových bôbov, ktorý na rozdiel od ostatných rastlinných tukov nežlkne.
Použitie: Nebarevnost bielo-čokoládových kôstok vám umožní dofarbiť surovinu pri rozpustení cviklou na červeno alebo kurkumou na žlto a získať tak čokoládu nevšednej farby. V oblasti pečenia nemôžu zrniečka z bielej čokolády chýbať v chocolate chip cookies, obzvlášť lahodné sa vám ich podarí upiecť v kombinácii s kôstkami z horkej čokolády. Sú skvelé do cesta aj na dozdobenie palaciniek a lievancov. Výborne chutia v muffinoch, nesklamú pri príprave fondue a využijete ich na čokoládové polevy všetkého druhu. Malú hrsť môžete pridať do müsli alebo rannej kaše, kde sa lahodne roztečú. Nehovoriac o tom, že ich jemnú sladkú chuť oceníte, keď si kôstky doprajete len tak samotné alebo v orieškovo-ovocné zmesi.
Administratívne zaradenie: Čokoládové produkty
Zloženie: Cukor, kakaové maslo, sušené mlieko plnotučné, sušená srvátka, laktóza, emulgátor (sójový lecitín, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.
Krajina pôvodu: Česko
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Znovu uzatvárateľný PP obal alebo vákuovane v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Kvalitná biela čokoláda s 29% obsahom kakaového masla vo forme kôstok a od českého výrobcu vás poteší lahodnou jemnou chuťou.
Viac informácií ...