Green Apotheke Ryža SUSHI 500 g
Ponúkame vám ryžu na sushi, ktorá je špeciálne určená na prípravu tejto ázijskej pochúťky. Nezabudnite ryžu dôkladne prepláchnuť!
Špeciálny druh krátkej, vysoko kvalitnej ryže, ktorý sa využíva hlavne v japonskej kuchyni, a to hlavne na prípravu rôznych druhov sushi. Jej zrnká majú oválny tvar, po uvarení sú lepkavé, aby sa mohli dobre tvarovať.
Príprava: Ryžu na sushi je nutné veľmi dôkladne vymyť. Potom nechajte odstáť ponorenú ryžu aspoň 1 hodinu. Množstvo vody je 1: 1 k pôvodnému množstvu suchej ryže. Potom pomaly priveďte do varu a varte 10 min a potom nechajte 10 min odstáť. Počas tejto prípravy sa ryža nekorení ani nesolí, ochucuje sa iba octovým roztokom. Ryža musí byť vo finále lepivá, ale nerozvarená.
Zloženie: Ryža strednozrnná lúpaná. Môže obsahovať stopy lepku a zeleru.
Ponúkame vám ryžu na sushi, ktorá je špeciálne určená na prípravu tejto ázijskej pochúťky. Nezabudnite ryžu dôkladne prepláchnuť!
Viac informácií ...