Tajomstvo unikátnej chute a kvality spočíva v oblasti, kde sa pestujú granátové jablká. Ide o oblasť v Azerbajdžane, ktorá vyniká svojou mikroklímou a zložením pôdy, ktoré sa nevyskytuje nikde inde na svete. Granátové jablká sa vyznačujú nízkym obsahom nasýtených tukov a cholesterolu. Sú vynikajúcim zdrojom vitamínu C, obsahujú ho až 48% odporúčanej dennej dávky a vitamínu K obsahujú až 58% ODD. Obsahujú veľa minerálov ako meď, draslík, kyselinu listovú, mangán, tiamín, kyselina pantoténová a pyridoxín, ktorý obsahuje veľa antioxidačných polyfenolov. Šťava obsahuje 14-16% prírodných sacharidov, 1,8-2,4% organických kyselín, pH je 3-3,2%. Vďaka šetrnému spracovaniu si šťava zachováva všetky organoleptické vlastnosti (chuť, farbu, vôňu a konzistenciu) čerstvo vytlačenej granátovej šťavy a všetky pôvodné biochemické vlastnosti granátového jablka. Šťava z granátového jablka obsahuje: organické kyseliny a antokyany (polyfenoly), 15 rôznych aminokyselín - napr, metionin, lysin, valin, leucin,... rad vitamínov (A, B1, B2, B3, B9, C, E, P), aminokyseliny a ďalšie účinné látky, ktoré sú pre ľudský organizmus veľmi dôležité, fosfor, železo a vápnik, tieto látky dodávajú organizmu potrebnú energiu a vitalitu, minerály a stopové prvky ako sú mangán, meď, kremík, zinok a magnézium, ktoré sa podieľajú na výstavbe telesných tkanív, podporujú krvný obeh, regulujú, aktivujú a kontrolujú metabolické pochody a sú dôležité aj pre duševnú pohodu.
Viac informácií ...
Recenzie a skúsenosti
Chcete vedieť, čo si o
Grante 100 % BIO Šťava z granátového jablka 250 ml myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt
✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 2,19€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien »