Fruvia Ovocné trubičky jablko a jahoda 20 g
Kto by nemal rád krásne červené jahody. Pri tejto nízkoteplotnej technológii pri výrobe ovocných trubičiek sa uchová zo všetkých spôsobov konzervácie najviac vitamínov a minerálov. Jahody sú bohatým zdrojom vitamínu C ale aj vitamínu A, B, E a rôznych druhov organických kyselín. Z minerálnych látok je v jahodách zastúpený prevažne zinok a horčík. Chutná desiata plná vitamínov a minerálov. bez pridaných aróm, farbív a cukru. Potešte Vaše chuťové poháriky, aj svoje zdravie, bez výčitiek.
Zloženie: Jablko 80%, jahody 20%.
Môže obsahovať stopy škrupinových plodov.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Trubičky sa môžu zaradiť medzi RAW, VEGAN a potraviny bez lepku. Do týchto trubičiek nie sú pridávané žiadne konzervanty, arómy, farbivá či pridané cukry.
Viac informácií ...