Country Life Fazuľa mungo BIO 500 g
Niekedy je fazuľa mungo nazývaná zelená sója a pôvodom pochádza z Indie. Je obľúbená na celom Ďalekom Východe. Hlavnými producentmi tejto zaujímavej plodiny sú Thajsko, Čína a Austrália.
využitie:
príloha - uvarené mungo premiešajte s orestovanou cibuľkou a cesnakom alebo bylinkami
šalát - uvarené a vychladnuté mungo skvele chutí s čerstvou zeleninou, tiež môžete mungo zmiešať s ryžou, nastrúhaným jablkom a mrkvou a dochutiť všetko medom, sezamovým olejom, petržlenovou vňaťou, jablčným octom, muškátom a bylinkovou soľou
polievka - pri varení stačí k mungo pridať zeleninu, napríklad mrkvu alebo cibuľu, a na konci dochutiť
rizoto - klasické rizoto môžete obohatiť týmito fazuľou
karbonátky - nastrúhanú a orestovanou mrkvu a cibuľu zmiešame s cesnakom, vajcom, varenú quinou a varenými fazuľami, všetko rozmixujeme, dosolíme, vytvoríme karbonátky a dáme ich piecť na 30 minút na 200 ° C
polievka - orestujte šalotku a cesnak s kurkumou, rímskou rascou, mletou škoricou as chilli, zalejte vývarom a pridajte mungo, varte do mäkka, dochucujte soľou, citrónovou šťavou a čerstvým koriandrom
Zloženie: fazuľa mungo *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Návod na prípravu: Fazuľa mungo namočte na 2 hodiny, prepláchnite a varte do mäkka 15-25 minút.
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Legislatívne zaradenie: Strukoviny - fazuľa farebná
Fazuľa mungo je najmenšia fazuľa, v polievke alebo kari je krásne sladkastá. Naklíčené mungo je sladké ako mladý hrášok, je ozdobou každého šalátu alebo nátierky.
Viac informácií ...