Country Life Fazuľa adzuki BIO 1 kg
Adzuki sa často nazývajú fazuľe, ale o fazuľe sa nejedná, sú skôr príbuznosťou bližšie mungo. Pochádzajú z Ázie, kde sa pestovali už pred rokom 1000 pr. Nl V Číne a v Japonsku sa používajú predovšetkým na prípravu sladkých pokrmov. Typickým príkladom je sladký krém Mochi. Z namočených fazule potom robia horúci nápoj, ktorý sa podobá čaju. V Japonsku sú adzuki druhou najobľúbenejšou strukovinou po sóji.
Adzuki je potreba namáčať minimálne 8 hodín. Následne je nutné ich variť cca 45 minút. Po uvarení majú ľahko svetlejšiu farbu do fialova a nerozpadajú sa.
Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál.
Zloženie: Fazuľa adzuki *.
* Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Fazuľa typická pre svoju orieškovú chuť, ktorá je skôr príbuzná mungo klíčkom.
Viac informácií ...