Bon Chance pečené chlebové chipsy s cibuľkou a kyslou smotanou 70 g
(80.8%)
Bon Chance pečené chlebové chipsy s cibuľkou a kyslou smotanou 70 g

Zloženie, užívanie, účinky

Bon Chance pečené chlebové chipsy s cibuľkou a kyslou smotanou 70 g Rodinná pekáreň Gudobele bola prvýkrát otvorená v Litve a to už v roku 1994. Od prvého dňa bolo cieľom znovu vytvoriť chuť, ktorá je skutočná a prirodzená, autentická z detstva, tak ako piekli mamičky a babičky. Recepty, ktoré sa odovzdávali z generácie na generáciu, si teraz môžete vychutnať aj vy. V roku 2011 boli prvýkrát vytvorené chlebové chipsy Bon Chance. Vďaka okamžitému úspechu sa chipsy začali vyvážať do celého sveta. Gudobele teraz patrí medzi 5 najväčších pekární v Litve. Pekáreň je rozdelená do dvoch sektorov - v jednom sa pečie čerstvé pečivo na okamžitú spotrebu a druhý má na starosť chipsy Bon Chance. Zloženie: Pšeničný chlieb 80 % (pšeničná múka, sušené mlieko odstredené, rastlinný olej (repkový), droždie, cukor, jodizovaná soľ, rastlinný olej (repkový), zmes korenia 6 % (sušená srvátka (z mlieka), soľ, jačmeň) laktóza, cibuľový prášok 0,5%, cukor, bielkovinové hydrolyzáty (obsahuje sóju), maltodextrín, regulátory kyslosti (kyselina mliečna, kyselina citrónová), petržlen 0,08%, cesnak, kvasnicový extrakt, prírodné maslo a mliečnu arómu. Môže obsahovať stopy horčice. Luxusné pečené chlebové chipsy pripravené z pšeničného chleba dochutené cibuľkou a kyslou smotanou. Zdravšia alternatíva klasických chipsov. Zdravšia alternatíva chipsov vo forme pečených, tenkých a veľmi chrumkavých chlebových plátkov, ktoré sú dochutené cibuľkou a kyslou smotanou. Neobsahuje GMO ani trans-tuky.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Bon Chance pečené chlebové chipsy s cibuľkou a kyslou smotanou 70 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy