Bioharmonie Ryža jazmínová BIO 3000 g
Jazmínová ryža má svoj pôvod v ázijskej kuchyni. Je to dlhozrnná ryža s jemnou vôňou jazmínu a príjemnou chuťou. Po uvarení je ľahko lepivá, je vhodné ju použiť na prípravu príloh, rizota a nákypov.
Zloženie: ryža jazmínová *, * z ekologického poľnohospodárstva
Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu. Obsah gluténu max. 20 mg / kg.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75%
Základná príprava jazmínovej ryže
Jazmínovú ryžu dôkladne prepláchnite vo vlažnej vode. Dajte do hrnca a k 1 dielu ryže pridajte 1,5 dielu studenej vody. Dajte na plameň a počkajte, až voda začne variť. Potom stiahnite na najnižšiu plameň a varte asi 15 - 20 minút. Voda by sa mala postupne vyvariť. Ryžu premiešajte a nechajte v hrnci ešte asi 5 minút dôjsť.
Po uvarení je ľahko lepivá, je vhodné ju použiť na prípravu príloh, rizota a nákypov.
Viac informácií ...