Bioharmonie Pšeničný bulgur BIO 500g
(79.2%)
Bioharmonie Pšeničný bulgur BIO 500g

Zloženie, užívanie, účinky

BIOHARMONIE Pšeničný bulgur BIO 500g Bulgur je známy asi 4000 rokov. Pri jeho tvorbe použil človek jednu z prvých spracovateľských technológií (vyčistenej zrno sa po ošetrení parou vysuší, potom sa hrubo drví a triedi). Je obľúbený predovšetkým v oblastiach Stredného východu, kde sa využíva na prípravu pilafu, rôznych zeleninových šalátov (tabbouleh), zeleninových alebo mäsových jedál (falafel, kibbeh). Cení sa jeho jednoduchá a rýchla príprava a oriešková chuť. Príprava: Bulgur dôkladne prepláchnite pod tečúcou vodou, varte v pomere 1: 2 (bulgur: voda). Zalejte vriacou vodou, pridajte soľ a kvapku oleja. Povarte 2 min a 20 min nechajte dôjsť. Zloženie: pšenica bio Alergény: Výrobok obsahuje lepok. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75% BIOHARMONIE Pšeničný bulgur BIO - bulgur je známy asi 4000 rokov a už dávni predkovia ho využívali vo svojej strave.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Bioharmonie Pšeničný bulgur BIO 500g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy