BIOHARMONIE Pšeničný bulgur BIO 500g
Bulgur je známy asi 4000 rokov. Pri jeho tvorbe použil človek jednu z prvých spracovateľských technológií (vyčistenej zrno sa po ošetrení parou vysuší, potom sa hrubo drví a triedi). Je obľúbený predovšetkým v oblastiach Stredného východu, kde sa využíva na prípravu pilafu, rôznych zeleninových šalátov (tabbouleh), zeleninových alebo mäsových jedál (falafel, kibbeh). Cení sa jeho jednoduchá a rýchla príprava a oriešková chuť.
Príprava: Bulgur dôkladne prepláchnite pod tečúcou vodou, varte v pomere 1: 2 (bulgur: voda). Zalejte vriacou vodou, pridajte soľ a kvapku oleja. Povarte 2 min a 20 min nechajte dôjsť.
Zloženie: pšenica bio
Alergény: Výrobok obsahuje lepok.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75%
BIOHARMONIE Pšeničný bulgur BIO - bulgur je známy asi 4000 rokov a už dávni predkovia ho využívali vo svojej strave.
Viac informácií ...