Zloženie, užívanie, účinky

PRO-BIO BIOHARMONIE Mungo fazuľa BIO 500g Mungo sú malé olivovo zelené fazuľky, niekedy sú označované ako "zelené sójové bôby". Doba tepelnej úpravy je kratšia ako u ostatných fazulý a sú vhodné ako príloha k obilným pokrmom, do polievok a nákypov. Patrí tiež k najvhodnejším plodinám k nakličování. Príprava: Mungo dôkladne prepláchnite pod tečúcou vodou a namočte na 10-12 hodín do vody. Varte ich následne v inej vode! Dĺžka varenie je premenlivá, cca 30-60 min. a závisí od veku semien. Pri varení nemiešajte, stačí len zatrepať nádobou. Zbierajte penu a osoľte až po uvarení. Zloženie: mungo bio Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu. Obsah gluténu max. 20 mg / kg Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70% Výživové hodnoty na 100 g: kJ 1260 / kcal 299; tuky 1,2g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; Sacharidy 37g; z toho cukry 1,6g; bielkoviny 0,03g; vláknina 15g; soľ 23g PRO-BIO BIOHARMONIE Mungo fazuľa BIO 500g - mungo sú malé olivovo zelené fazuľky, niekedy sú označované ako "zelené sójové bôby". Doba tepelnej úpravy je kratšia ako u ostatných fazulý a sú vhodné ako príloha k obilným pokrmom, do polievok a nákypov. Patrí tiež k najvhodnejším plodinám k nakličování.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Bioharmonie Mungo BIO 500g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy