Bioharmonie Jačmenné krúpy (veľké) 500 g
(81.2%)
Bioharmonie Jačmenné krúpy (veľké) 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

Bioharmonie Jačmenné krúpy (veľké) 500 g Jačmenné krúpy vznikajú po obrúsení jačmenného čně sa používajú ako závarka do polievok či pri príprave zabíjačkových jelít. Ďalej sú vhodné do nákypov a ako príloha. Príprava: Pred prípravou krúpy prepláchnite, vložte do hrnca so studenou vodou, osoľte, pridajte kvapku oleja a varte pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 min varenia je zrno chrumkavé, po 50 min rozvarené a vhodné do nátierok a nákypov. Po uvarení nechajte 5 min dôjsť Zloženie: jačmenné krúpy bio Alergény: Výrobok obsahuje lepok. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75% Jačmenné krúpy vznikajú po obrúsení jačmenného zrna.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Bioharmonie Jačmenné krúpy (veľké) 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy