Bioharmonie Jačmenné krúpy (veľké) 500 g
Jačmenné krúpy vznikajú po obrúsení jačmenného čně sa používajú ako závarka do polievok či pri príprave zabíjačkových jelít. Ďalej sú vhodné do nákypov a ako príloha. Príprava: Pred prípravou krúpy prepláchnite, vložte do hrnca so studenou vodou, osoľte, pridajte kvapku oleja a varte pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 min varenia je zrno chrumkavé, po 50 min rozvarené a vhodné do nátierok a nákypov. Po uvarení nechajte 5 min dôjsť
Zloženie: jačmenné krúpy bio
Alergény: Výrobok obsahuje lepok.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 75%
Jačmenné krúpy vznikajú po obrúsení jačmenného zrna.
Viac informácií ...