Bioharmonie Fazuľa červená ľadvina BIO 500 g
Príprava: Fazuľu vopred namočte, najmenej na 10-12 hodín. Vodu zlejte a varte v inej vode. Dĺžka varenie je premenlivá asi 1 hod a závisí od veku semien. Pri varení nemiešajte, stačí len zatrepať nádobou. Penu zbierajte a fazuľa soľte až po uvarení.
Zloženie: fazuľa červená oblička bio
Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu. Obsah gluténu max. 20 mg / kg
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70%
Výživové hodnoty na 100 g: kJ 1218 / kcal 290; tuky 1,4g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5 g; sacharidy 37g; z toho cukry 1,6g; bielkoviny 22g; vláknina 21g; soľ 0,05 g
Jedna z najznámejších odrôd fazule je základnou surovinou tradičného mexického jedla Chilli con carne. Používa sa aj do zeleninových šalátov.
Viac informácií ...