Bioharmonie Celozrnná múka jačmenná (jemne mletá) 1000 g
Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest.
Zloženie: celozrnná múka jačmenná BIO
Alergény: Výrobok obsahuje lepok.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75%
Výživové údaje na 100 g: kJ1580 / kcal 374; tuky 2,1g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g; sacharidy 73g; z toho cukry 0,8g; bielkoviny 10g; vláknina 10g; soľ <0,01g
Bylinkové krekry s Cottage syrom
Ingrediencie: 2 hrnčeky Celozrnné jačmennej múky BIOHARMONIE, 3 lyžičky kypriaceho prášku, 1 lyžička soli, 1 lyžička sušených byliniek (oregano, tymian, bazalka, rozmarín), 1 hrnček syra cottage, 3 lyžice mlieka, 1/3 hrnčeka rastlinného oleja, vaječný žĺtok na potieranie pri pečení.
V stredne veľkej mise zmiešajte jačmennú múku, kypriaci prášok, soľ a bylinky. V inej mise rozmiešajte spoločne syr s mliekom a olejom. Potom zmiešajte obe zmesi dohromady. Na pomúčenej doske vypracujte rukami hladké pevné cesto. Z cesta vyvaľkajte tenký plát a preneste na plech s papierom na pečenie, nožom alebo radielkom rozkrájajte na sušienky a čiastočne ich od seba oddeľte, aby sa počas pečenia nespiekla dohromady. Každú sušienky potrite rozšľahaným žĺtkom a prípadne ešte zľahka posypte bylinkami alebo petržlenovou vňaťou, prípadne sezamovými semienkami.
Pečte asi 30 min pri teplote 200 ° C až kým nezískajú hnedastú farbu.
Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov.
Viac informácií ...