Zloženie, užívanie, účinky

Barilla Fusilli 1000 g Fusilli majú svoj pôvod v strede južného Talianska a ich názov je odvodený od slova "fuso", čiže vreteno. Tvar cestovín je tvorený tromi malými krídlami harmonicky zatočenými do špirály, vďaka ktorému cestoviny krásne drží omáčku. Odporúčame podávať: Fusilli sú vynikajúce k mäsovým či smotanovým omáčkam. Vyzdvihujú však skvelú chuť akejkoľvek omáčky. Ak hľadáte kreatívny recept, vyskúšajte spojenie s pistáciovými pestom a cherry paradajkami. zloženie: somelinová múka z tvrdej pšenice, voda Skladovanie a použitie Cestoviny vložte do vriacej osolenej vody (100g cestovín / 1l vody) a za občasného miešania varte po uvedenú dobu. Uvarené cestoviny sceďte a ihneď podávajte. Odporúčaná doba varu: 11 minút. Skladujte v suchu a chlade. Talianske cestoviny somelinové sušené.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Barilla Fusilli 1000 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy