Barilla Fusilli 1000 g
Fusilli majú svoj pôvod v strede južného Talianska a ich názov je odvodený od slova "fuso", čiže vreteno. Tvar cestovín je tvorený tromi malými krídlami harmonicky zatočenými do špirály, vďaka ktorému cestoviny krásne drží omáčku.
Odporúčame podávať:
Fusilli sú vynikajúce k mäsovým či smotanovým omáčkam. Vyzdvihujú však skvelú chuť akejkoľvek omáčky. Ak hľadáte kreatívny recept, vyskúšajte spojenie s pistáciovými pestom a cherry paradajkami.
zloženie:
somelinová múka z tvrdej pšenice, voda
Skladovanie a použitie
Cestoviny vložte do vriacej osolenej vody (100g cestovín / 1l vody) a za občasného miešania varte po uvedenú dobu. Uvarené cestoviny sceďte a ihneď podávajte.
Odporúčaná doba varu: 11 minút.
Skladujte v suchu a chlade.
Talianske cestoviny somelinové sušené.
Viac informácií ...